Daarom Capi-Education

vink Gratis verzending vanaf € 175,00
vink Veilig online betalen
vink Snelle levering
vink Persoonlijke service
vink Gratis advies op locatie

Onze catalogus 2018-2019

Bij CAPI EDUCATION ondersteunen wij kinderen bij hun ontwikkeling door hun omgeving te voorzien van slimme, nieuwe en duurzame spelmaterialen. Zodat zij de sociale, verantwoordelijke en getalenteerde samenleving van de toekomst kunnen vormen.

Wij onderscheiden ons in veel opzichten van de vertrouwde schoolleveranciers. Door onze intensieve samenwerking met de schoolleverancier Nexus uit Engeland zijn wij in staat om andere materialen aan te bieden, die een aanvulling zijn op iedere school of kinderdagverblijf. Vaak alleen exclusief via CAPI EDUCATION verkrijgbaar.

Met dit uitgebreid assortiment aan innovatief spel- en ontwikkelingsmateriaal voor het jonge kind (0-12 jaar), richten wij ons dan ook op het primair onderwijs en kinderopvang. Uitgangspunt hierbij is dat onze materialen aansluiten op de behoefte van kinderen en dat deze een bijdrage leveren aan hun totale ontwikkeling.

We ontwerpen en produceren onze eigen CAPI EDUCATION materialen die niet alleen goed van kwaliteit zijn, maar ook worden geproduceerd met respect voor de omgeving en het milieu. Al deze producten worden ontwikkeld in samenspraak met pedagogen en zijn uitgebreid getest op veiligheid en duurzaamheid.

Wij wensen u veel plezier bij het doorbladeren van deze catalogus. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, komen onze adviseurs graag bij u langs voor een advies of productpresentatie op maat. Zij denken graag met u mee. Stuur hiervoor een mail naar info@capi-education.com

DOWNLOAD CATALOGUS