Beschrijving

Een werkvloer op niveau

Een veel gehoorde vraag vanuit het primair onderwijs en opvang zijn de speelwerkverdiepingen voor klaslokalen en groepsruimtes. Capi-Education heeft hiervoor een modulair systeem ontwikkeld. Hiermee kan het oppervlak van het lokaal/ruimte aanzienlijk vergroot worden. Dit biedt bij uitstek de mogelijkheid om het lokaal in meerdere leer/speelgebieden op te delen.

Speelwerkvloeren kunnen op veel manieren worden samengesteld, meestal bepaald het gebruik van de ruimte de plaats van de trap. De trap kan links, links achter, rechts, rechts achter of in het midden van de speelwerkvloer staan, op die manier hebben we de voorbeelden ingedeeld om een beter beeld te schetsen. De afgebeelde modellen kunnen zoals getoond besteld worden of kunnen dienen ter inspiratie, misschien zijn de kleuren niet gewenst of is het net even te breed, dan kan dat voor u aangepast worden. Voor een offerte kunt u een model uitkiezen welke het dichtste bij uw wensen komt. Hier zijn ook verschillende aanpassingen op mogelijk zodat het volledig aansluit bij de wensen van uw school. U blijft de architect! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

De werkvloeren van Capi zijn gecertificeerd door het Keurmerkinstituut en wordt door eigen personeel op locatie gemonteerd. Na levering ontvangt u een logboek met certificaat.

U kunt kiezen uit twee vloerhoogtes te weten 140cm, 150cm en 160cm. De breedte en diepte zijn vrij invulbaar. De balustrade heeft een hoogte van 100cm en kan worden uitgevoerd met spijlen desgewenst in vrolijke kleuren of blank of in combinatie met panelen voorzien van plexiglas in verschillende kleuren.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van de speelwerkvloeren in combinatie met uw ruimte, wij komen vrijblijvend langs om u van het beste advies te dienen.