Over ons

WELKOM BIJ CAPI EDUCATION

shutterstock_130517294Capi Education is een jonge en dynamische totaalleverancier voor Onderwijs, Kinderopvang en Zorginstellingen met een sterke focus op de educatie van het jonge kind. Met een uitgebreide selectie aan innovatief spel-en ontwikkelingsmateriaal en ergonomisch meubilair richten wij ons op het jonge kind van 0 tot 12 jaar. Ons aanbod bestaat uit materialen die een belangrijke bijdrage leveren aan motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen. We bieden slimme, nieuwe en duurzame materialen van uitstekende kwaliteit om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Zodat zij de sociale, verantwoordelijke en getalenteerde samenleving van de toekomst kunnen vormen. Naast onze uitgebreide webshop hebben wij ook een tal aan klantspecifieke producten in ons assortiment. Mocht u een product-idee of wens hebben, die niet direct terug te vinden is in onze shop, stuur dan een mail naar info@capi-education.com. Wij zullen dan samen met u zoeken naar een de juiste oplossing. Wij wensen u veel plezier op onze site.

Het team van Capi Education

Onze partners

NEXUS

NexusNEXUS is een van de toonaangevende schoolleveranciers van England en Ierland. Met een team van 50 adviseurs worden in het Verenigd Koninkrijk dagelijks scholen en voorzieningen bezocht en voorzien van specifieke leermiddelen. Duurzame producten is een van de pijlers waarop NEXUS zich onderscheidt. Engeland loopt voorop in de ontwikkeling van duurzame producten. Daarom kiest NEXUS bewust voor artikelen die hier aan voldoen. Bijvoorbeeld de milieuvriendelijke en navulbare plakstiften en ecologische pennen waardoor het afval van plastic uit verbruiksmaterialen met 45% afgenomen is.

Daarnaast biedt NEXUS een uitgebreide collectie aan schrijfbenodigdheden die geautoriseerd zijn door de “National Handwriting Assocciation” http://www.nha-handwriting.org.uk/. Deze organisatie heeft zich ten doel gesteld om de bewustwording van een goed handschrift te stimuleren. Een goed handschrift is een vitaal onderdeel binnen de geletterdheid. De pennen en potloden van NEXUS hebben een driekantige grip om kinderen met schrijfproblemen te helpen in hun ontwikkeling. Capi education is de exclusieve distributeur van deze artikelen buiten het Verenigd Koninkrijk. Kijk op onze website voor de complete collectie.

Custom Made Solutions

Vektor

Capi Education werkt nauw samen met één van de grootste houten speelgoedfabrieken in Roemenië. Deze fabriek produceert hoogwaardige spellen en meubels van beuken en berkenhout. De samenwerking bestaat uit een snel en efficiënt ingericht productie- en leverproces. Door deze samenwerking is Capi Education in staat om hoogwaardige spelmateriaal en meubilair te ontwikkelen tegen een scherpe prijsstelling. Alle producten worden vooraf getest op duurzaamheid en kwaliteit en voldoen uiteraard aan de geldende veiligheidsnormen. De meeste houten producten liggen in Nederland op voorraad en zijn dus snel leverbaar.

Heeft u een specifieke productwens of denkt u erover om een eigen spellenlijn te produceren? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen beoordelen of Capi Education ook voor u de beste keuze is.