Met heel veel genoegen en trots willen wij onze klanten informeren over de samenwerking tussen Capi Education uit Nederland en Nexus uit Engeland.

Waarom een samenwerking?

Nexus is één van de toonaangevende schoolleveranciers in Engeland en Ierland en hebben met hun uitgebalanceerde assortiment een totaalpakket voor het primair onderwijs en kinderopvang. Doordat Capi Education exclusief dealer is van dit prachtige assortiment kunnen scholen en instellingen in Nederland een beroep doen op deze materialen, die in veel opzichten afwijkt van het reguliere assortiment.

Wat is het doel?

Het voornaamste doel is om het assortiment van zowel Capi Education als Nexus breder onder de aandacht te brengen en aan te kunnen bieden aan iedere instelling of particuliere klant.

Wat merken onze klanten van deze samenwerking?

Door deze strategische samenwerking zijn wij nog beter in staat om innovatieve en pedagogische leermiddelen te leveren voor het onderwijs, opvang en particuliere sector. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijsstelling. Uitgangspunt hierbij blijft dat de geselecteerde producten een belangrijke bijdrage moeten leveren aan de motorische en creatieve ontwikkeling van het jonge kind.