Beschrijving

Materiaal en Kwaliteit:
De waterparels zijn herbruikbaar en kleurvast! Ze zijn volledig non-toxisch, biologisch afbreekbaar, niet-ontvlambaar, geurloos en kunnen worden weggegooid zonder gevaar voor het milieu. Daarbovenop hebben ze een hoge elasticiteit en goeie taaiheid!

Waterparels Doeleinden:
▶ De kleurrijke waterparels zijn een veilige navulling of vervanging voor alle Orbeez-producten. Rustgevende tastbare ervaring voor kinderen met kleurherkenning, tellen, fijne motoriek en taalontwikkeling.
▶ De waterparels kunnen worden gebruikt als kleurrijke regenboogkogels, die geen pijn aan anderen doen!
▶ Na wateropname worden de balletjes zo elastisch, nat en glad dat je gestimuleerd en uitgedaagd wordt om het te breken. Dus, sommige klanten plaatsen de waterparels in een ballon om er een stressbal of een massagebal van te maken.
▶ Bovendien kun je de kleurrijke waterparels in een aquarium gooien om je vissen ermee te laten spelen of in een glazen bak met water, gras en andere zeedieren; je zal verbaasd zijn dat je je eigen magische zeewereld creëert.

Instructies:
▶ +/- 200 ml water op +/- 200 balletjes.
▶ 5 tot 6 uur in het water laten staan. De balletjes absorberen zoveel water als ze kunnen, tot ruim 100 keer hun gewicht. Hoe schoner en zuiverder het water (PH-neutraal), hoe groter de kristallen ballen zullen groeien.
▶ De gelballetjes zijn herbruikbaar; gewoon afspoelen met water en ze zijn klaar voor uw volgende project.
▶ Plaats de gelballetjes niet op hete oppervlakken en stel niet te lang bloot aan de volle zon aangezien langduringe verwarming van de waterparels hun structuur beschadigd en kleuren kunnen vervagen.

Niet geschikt voor kinderen < 3 jaar